Jezdit jako profík!>

Mnozí z nás se každou svoji jízdou na kole zkouší co nejvíce se přiblížit „profíkovi“. Dodržujeme životosprávu, svědomitě plníme tréninkový plán a nemálo investujeme do svého vybavení. Realita je taková, že skutečným profesionálním cyklistou, nebo cyklistkou se stane ani ne procento nás všech, kteří o to usilují. Naštěstí máme, krom již zmíněných charakteristických vlastností profi sportovce, ještě další možnost, jak absolvovat trénink v roli cyklisty z profesionálního týmu. Tím už dost napovídám, že tou možností je pořídit si týmový trikot! Skvělé je, že Holokolo.cz nabízí široký sortiment dresů, kraťasů, návleků a dalších doplňků v barvách těch nejlepších cyklistických týmů světa.

 

Často slyším názor, proč vlastně ‚“amatéři“ takové typy trikotů oblékají… Zní mi to tak, jakoby snad na to mělo být nějaké speciální oprávnění, či propustka :-D Naštěstí nic takového nehrozí a zapálený cyklista tak může hrdě obléknout dres svého oblíbeného týmu. Proč vůbec zvažovat nákup oblečení profesionálních týmů a jaká to může mít pozitiva? Zde je 5 tipů:

1. Podpora oblíbeného týmu

Logicky vzato, že když se rozhodneme pro nákup profi cyklistického dresu, půjde o tým, který je nám sympatický. Fandíme buď celému týmu, nebo třeba jen svému favoritovi, který za tento mančaft závodí. Lze říct, že vlastně nákupem týmových barev poskytujeme danému týmu skvělou propagaci a reklamu.

2. Vždy středem pozornosti

Je vám příjemný pocit, že jste v centru dění? Že přitahujete pozornost? Tak profi týmové barvy jsou přesně pro vás! Právě zajímavý design a nejrůznější barvené kombinace včetně log všech možných firem poutají zrak mnohem více, než dresy jednobarevné. Dokonce se může stát, že váš outfit vyvolá celkem žhavou diskuzi. 

3. Nepřehlédnutelní v provozu

Jak už bylo popsáno výše, zpravidla extravagantní barevné vzory a loga jsou nepřehlédnutelné i v běžném provozu. Oblékáním profi dresů tak můžeme do jisté míry předcházet rizikům spojených s jízdou na kole po silnicích. To, že povezeme výrazné barvy rozhodně ocení nejeden řidič vozidla, či chodec na přechodu. Ve srovnání s jednobarevnými trikoty, navíc ještě v tmavých barvách, budeme rozhodně nepřehlédnutelní!

4. Motor navíc!

Možná to máte stejně, pokud už nějaký kus oblečení z kolekce profi týmu doma máte. Už když se oblékáme, najednou se dostavuje pocit, že skutečně patříme do příslušené ekipy. A co teprve potom, když usedneme na kolo a vyrazíme na švih. V tu chvíli se z nás bez přehánění stává profík. :) Tempo se perfektně udržuje a i do toho kopce to najednou jede rychleji než obvykle. A ačkoliv naše průměrná rychlost zdaleka nedosahuje hodnot profesionála, ten pocit, že bychom dnes klidně objeli trénink s Pogačarem, či Van der Poelem je k nezaplacení.

5. Nechceš reklamy? Ok!

A pokud netoužíš být součástí profesionálního týmu, ale rovnou pomýšlíš na vítězství na Tour de France, nebo se stát mistrem světa, mám skvělý TIP! Ve speciální kolekci na Holokolo.cz objevíš přesné repliky dresů, které oblékají vítězové těch největších závodů. Ať už jde o žlutý dres vítěze Staré dámy, růžový dres z Gira, či duhový dres pro světového šampióna. A tyhle dresy jsou 100% bez reklam!

Jízda na kole musí především bavit. A pokud hledáte novou motivaci, nebo si chce vyjížďky ještě více zpříjemnit, nebo zpestřit, profi cyklistické oblečení je tu přesně pro vás! Vybírejte na Holokolo.cz. Kolu zdar!